Honorius Causa vs Honorius Prigoana

Prima oara cand am auzit, am zis, wtf, WTF man !

Sa-l luam pe Prigoana Senior. Din cate am vazut, pare un nene cu o oareshce coloana vertebrala. Cum zicea Badea intr-o vreme, afacerile cu gunoi le fac nishte omuletzi care au vocea putin groasa.. de la tabac. Apoi, de cand a intrat in politica , a avut cateva initiative demne de toata lauda, care mi se par de bun simt (una care imi vine in minte era schimbarea becurilor din Parlament, avand in vedere ca factura lunara de curent ii in jur la 500k EUR.)

Acum, nu stiu eu din ce bani si-a facut el averea, dar parerea mea este ca a avut parte de multe nopti nedormite. Am cunoscut la viata mea destui oameni cu bani, si-ti dai seama destul de usor pe cine il duce capul sa faca bani aproape corect, si cine merge pe langa lege, pe cat posibil.

Sa revenim, la ideea de la care am pornit… respectiv… FIUL:

honorius-gallardo

Ok, iti iubesti copilul. Ii vrei tot ce-i mai bun pe lumea asta.

De ce il bagi in politica de la o varsta asa de frageda ? 23 de ani !

Tu ce faceai la 23 de ani ?

Eu la 23 de ani (1998), cumparam monitoare de 21” de la Sibiu, le reconditionam in Cluj, si le vindeam la Bucuresti. Noptile erau asortate cu betii prin Jay’s si Rolland Garros, si nu ma interesa politica de nici o culoare.

Totusi, daca as fi fost eu dl. Prigoana, mi-as fi trimis fiul la o facultate cu traditie in educarea tinerilor care aleg cariera politica. Sa stea acolo catziva ani buni, sa invete teoria, si democratia, sa zicem. Apoi, sa vina, si sa lucreze la Rosal, dar cumva, undercover. Sa vada realitatea din spatele lui taticu’. Sa fie pus sa lucreze in ture, sa trimita rapoarte, sa fie obligat sa aduca sugestii care sa imbunatateasca activitatea si rezultatele firmei.

Ii prea tanar. O sa-l manance de viu restul. Defapt, a si inceput, vazand rezultatele alegerilor ce au avut acum, de curand.

Mai avem , mai avem de invatzat. Problema este ca, pana cand este cate ceva de furat, nu o sa ne invatzam.

0 comments:

Post a Comment