Oare ?

Dimineatza in drum spre office, ascult radio. Ca un facut, cu toate ca sunt “sustinator” al actualei guvernari, ascult realitatea.fm, la televizor ma uit la antena3, etc… deci, posturi de opozitie.
Romanul ii un om implicat in politica. Ii place sa stie tot. Cata hartiei igienica are Basescu in baie. Ce consum de curent are Boc acasa pe str. Pasteur. Ce restante la internet are Geoana/Base (ho ho , asta stiu, dar nu zic).
La inceput ma uitam la Antena3 pentru ca era un post nou, plin de documentare interesante, la Badea, ca era funny, etc. Dar, de la un timp, zici ca toti au picat in cap. Toti au fost infectati parca de o forma scarboasa a opozitiei, toti acuza , toti arata cu degetul, nimic nu-i in regula in tara asta.
Zilele trecute, era un nene la Antena3 , il stiti, cel cu sindicatele de la invatamant. Si , se apuca nenea sa acuze guvernul, si da-i , si lupta, si da-i, si lupta. Si moderatoarea, se uita zambind la el, si dadea din cap aprobator. (In mintea mea scena ar fi reprezentata cel mai bine prin Boc pus la fiert intr-un ceaun, nenea arunca lemne pe foc iar tanti moderatoarea dadea la foale, sa se inteteasca focul).
Presa ii cam patetica, in incercarile ei de a manipula adevarul, de a face persoanele intervievate sa zica ce vrea ea , pentru ca numai ea, Presa , are dreptate… stiti de ce ? Pentru ca pune intrebarea sublima, care nu lipseste din nici un interviu. In functie de raspunsurile primile la intrebare, se hotaraste soarta interviului.
Rep: Cum va simtiti ?

0 comments:

Post a Comment